De exclusieve catering van Chef’s Solution biedt u een heel divers programma. In overleg is enorm veel mogelijk: verschillende vormen van catering (wij staan graag open voor suggesties), kookstijlen, thema’s en typen gerechten.
En ook de locatie kan erg verschillen: bij u thuis, op het bedrijf of in een verenigingsgebouw bijvoorbeeld. Maar ook als u een andere locatie in gedachten heeft of zoekt kunnen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. De faciliteiten ter plekke zijn dan onder meer bepalend voor het soort gerechten dat kan worden geserveerd.

In een persoonlijk gesprek met u luisteren we goed naar uw wensen en doen wij u een aantal ideeën aan de hand, gebaseerd op onze ervaring en creativiteit. Daarna ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor lunch, high tea, receptie, diner, buffet of walking dinner.

Hoewel de mogelijkheden welhaast onbegrensd zijn, doen wij u -voor uw beeldvorming- toch wat suggesties. Zie voor een eerste indruk de volgende pagina’s in deze inspiratiemap.
Voor wie wil is een maaltijd die geheel bestaat uit biologische (ecologische) of zelfs biologisch dynamische producten ook mogelijk. We werken sowieso veel met seizoen producten en begrippen als ‘puur’, ‘eerlijk’ en ‘gezonde ingrediënten’ bepalen mede de standaard bij de luxe catering van Chef’s Solution.